ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care sunt avantajele „Contului meu”?

Crearea unui cont pe www.jolie-boutique.ro vă oferă evidenţa comenzilor, prioritatea în ceea ce priveşte informaţiile asupra noutăţilor şi promoţiilor recent apărute prin intermediul newsletter-ului. Abonarea la newsletter este opţională şi se va realiza prin completarea cu numele şi adresa de email în căsuta de newsletter denumită „Abonare”, prezentă în colţul din dreapta jos al site-ului.

Preţul produselor

Preţurile prezentate pe site în momentul comenzii sunt cele care se facturează şi sunt plătite de client şi nu includ cheltuielile de livrare. Preţul nu poate fi modificat de către Jolie Boutique, ulterior confirmării comenzii. Preţurile pot fi supuse modificărilor în cadrul promoţiilor sau reducerilor.
Jolie Boutique  îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile produselor prezentate fără o notificare prealabilă adresata clientului.

Care este procedura în cazul unui produs defect?

Vă rugăm să ne contactaţi la contact@jolie-boutique.ro în termen de 24 de ore de la livrarea coletului, menţionând defectul, comanda şi codul produsului defect. În această situatie, pentru care ne cerem scuze, vă vom înlocui produsul sau vă vom returna banii, iar transportul produsului va fi suportat de către noi. Jolie Boutique îşi rezervă dreptul de a alege una dintre modalităţile de compensare a clientului: returnarea banilor sau schimbarea produsului.

Care este procedura în cazul în care am primit un produs a cărui mărime nu corespunde cu cea comandată?

Vă rugăm să ne contactaţi la contact@jolie-boutique.ro în termen de 24 de ore de la livrarea coletului, menţionând comanda şi codul produsului pentru a remedia această problemă. În această situaţie, pentru care ne cerem scuze, vă vom înlocui produsul sau vă vom returna banii, iar transportul produsului va fi suportat de către noi.

Cum pot realiza o comandă?

Selectarea produsului dorit deschide o pagină în care acesta este prezentat în detaliu, împreună cu descrierea, preţul şi mărimile selectabile. După alegerea mărimii şi culorii(după caz), produsul se adaugă în coş prin accesarea butonului “Adaugă în coş”.

După adăugarea tuturor produselor dorite în coşul de cumpărături apăsaţi butonul “Finalizare Comandă”. Apoi veţi fi redirecţionat către pagina de logare în cont unde vă veţi putea crea un cont nou sau intra în contul dumneavoastă deja creat. În continuare veţi putea selecta modul de livrare şi plata. Pentru finalizarea comenzii nu trebuie decât să bifaţi acordul pentru “Termeni şi Condiţii” şi să accesaţi butonul „Trimite Comanda”,  iar comanda va fi plasată.

Pot modifica comanda trimisă?

O comandă deja plasată nu poate suporta modificări cum ar fi adăugarea altor articole sau schimbarea mărimii sau culorii produselor. Pentru a adauga produse noi, este necesar să trimiteţi o comandă nouă.

În cazul în care o comandă a fost plasată, şi doriţi modificarea datelor personale, aceasta se poate face în primele 2 ore de la plasare, printr-o solicitare scrisă la adresa de e-mail contact@jolie-boutique.ro

 Anularea comenzii

O comandă poate fi anulată prin solicitare scrisă la adresa de email contact@jolie-boutique.ro, în primele 2 ore de la plasarea comenzii. În cazul în care comanda a fost deja livrată, costurile de transport pentru retur vor fi suportate de client.

Plata comenzii

Momentan este acceptată doar plata numerar la livrarea coletului ( ramburs ), prin achitarea sumei datorate către reprezentatul firmei de curierat.

Cum se realizeaza livrarea comenzii?

Livrarea produselor de pe site-ul www.jolie-boutique.ro se face prin firme de curierat rapid. Livrarea comenzii va avea loc la adresa specificată de client în comanda trimisă.

La momentul livrării este necesară verificarea integrităţii coletului. În cazul în care coletul prezintă  deteriorări, ambalajul este desfăcut sau sigiliul rupt, acesta va fi refuzat de către client. În acest caz, vă rugăm să anunţaţi acest aspect printr-un e-mail la adresa contact@jolie-boutique.ro.
În cazul în care comanda nu se poate efectua datorită clientului, aceasta va fi considerată anulată şi va fi returnată către sediu nostru.

 În cât timp ajunge comanda?

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul ţării în termen de 3-4 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

În perioada Sărbătorilor legale şi a reducerilor există posibilitatea să intervina întârzieri la livrarea coletelor de până la 7 zile, însă facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi să nu afecteze termenul standard. 

Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate de către client în comandă.
Sâmbata, Duminica şi în sărbătorile legale nu se expediază comenzi.
Echipa Jolie Boutique va sta la dispozitie în situaţia întârzierii coletelor, la e-mail contact@jolie-boutique.ro. Înainte de a reclama întârzieri, vă rugăm să verificaţi mai întâi dacă nu aţi primit o avizare de la firma de curierat. În situaţia în care avizarea există, vă rugăm să contactaţi firma de curierat pentru o nouă livrare.
Nu în ultimul rând, vă rugăm să verificaţi dacă s-a emis un comunicat oficial pe site sau pe pagina Facebook Jolie Boutique, care să vizeze întârzieri de livrare.

Care este costul transportului?

Comenzile cu o valoare mai mare de 150 de lei beneficiază de transport gratuit în România.
Preţ fix – 16 lei – pentru comenzi cu o valoare mai mică de 150 lei.

Care este procedura de retur?  

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.”;

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare prin denunţarea unilaterală a contractului se poate face în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului şi este aplicabilă doar consumatorilor clienţi persoane fizice care au achiziţionat produsul la distanţa respectând condiţiile OG 34/2014.

Returul se realizează prin completarea FORMULARULUI DE RETUR  şi adăugarea acestuia în coletul cu produsul returnat.  Vă rugăm să ne completaţi toate câmpurile formularului inclusiv motivul returului.

În cazul în care nu dispuneţi de o imprimantă, salvaţi formularul de retur pe calculator, completaţi câmpurile necesare, salvaţi apoi cu datele inserate şi expediaţi-l pe adresa contact@jolie-boutique.ro.

Citiţi mai mult…