Descarcă:     FORMULAR DE RETUR 

    Acrobat Reader PDF     * Necesar pentru vizualizarea şi editarea formularului

Livrarea produselor

        Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul ţării în termen de 3 – 4 zile lucrătoare de la data primirii comenzii.
În perioada Sărbătorilor legale şi a reducerilor există posibilitatea să intervina întârzieri la livrarea coletelor de până la 7 zile, însă facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi să nu afecteze termenul standard.

      Sâmbata, Duminica şi în sărbatorile legale nu se expediază comenzi. În cazul în care comanda poate suferi întâzieri de livrare, cumpărătorul va fi anunţat prin e-mail la adresa menţionată în comandă.

       Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, la adresa specificată de client:

  • transportul este gratuit pentru toate comenzile cu valori mai mari de 150 lei;
  • pentru plata ramburs, transportul este în valoare de 16 lei pentru toate comenzile cu valori mai mici de 200 lei;

       PFA Grigore V. Ioana nu stabileşte în mod independent costurile de transport şi nu este beneficiarul acestor sume.

Responsabilităţi privind produsele

       PFA Grigore V. Ioana nu işi asumă responsabilitatea şi nu poate fi facută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziţionate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menţionate de producător.

Politica de returnare a produselor

       Conform legislaţiei româneşti în vigoare, renunţarea la cumparare prin denunţarea unilaterală a contractului se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului şi este aplicabilă doar consumatorilor clienţi persoane fizice care au achiziţionat produsul la distanţă respectând condiţiile OG 34/2014.

     Clienţii www.jolie-boutique.ro pot returna produsele cumpărate, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricarei firme de curierat rapid.

     PFA GRIGORE IOANA  va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile lucratoare de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

     Termenii şi condiţiile prezentate respectă legislaţia în vigoare: Legea 365/2002 privind comerţul electronic şi Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanţă.

Modalităţi de returnare a produselor

         Prin completarea FORMULARULUI DE RETURNARE A PRODUSELOR. Vă rugăm să completaţi toate câmpurile formularului inclusiv motivul returului.
Trimiterea formularului de retur pe email se face înaintea trimiterii coletului cu produsul returnat.

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare prin denunţarea unilaterală a contractului se poate face în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului şi este aplicabilă doar consumatorilor clienţi persoane fizice care au achiziţionat produsul la distanţa respectând condiţiile OG 34/2014.

În cazul în care nu dispuneţi de o imprimantă, salvaţi formularul de retur pe calculator, completaţi câmpurile necesare, salvaţi apoi cu datele inserate şi expediaţi-l pe adresa contact@jolie-boutique.ro. Pentru a putea trimite mai repede formularul de retur, vă rugăm să folosiţi platforma de pe pagina Livrare şi returTrimiterea formularului de retur pe e-mail se face înaintea trimiterii coletului cu produsul returnat

Vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Produsul returnat trebuie să fie în starea în care a fost primit, fără a fi deteriorat sau purtat, însoţit de etichetele originale Jolie Boutique şi factura în original, pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia. Conform legii, consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile şi modul de funcţionare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască şi să le inspecteze în acelaşi mod în care i s-ar permite să-o facă într-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar să probeze un articol de îmbrăcăminte, fără sa îi afecteze starea iniţială şi evident să nu il poarte

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.

Orice modificare a stării produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibilă vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate; taxele sunt cuprinse între 0 şi 50% din valoarea iniţială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat către client la recepţionarea produselor deteriorate/modificate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de maxim 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiaşi serviciu de transport utilizat pentru recepţionarea produselor.

În limita stocului şi a produselor disponibile, produsul returnat se poate înlocui cu un altul similar sau diferit, însă cu aceeaşi valoare de achiziţie  sau cu contravaloarea acestuia în bani.

În cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 14 de zile de la data recepţionării produselor, prin virament bancar.

Care sunt costurile si modalitatile de retur a produsului?

Produsele care fac obiectul returului necesită ambalarea corespunzatoare, într-un singur colet care apoi va fi expediat la adresa sediului: Str. Al. I. Cuza nr. 245, Brăila. Produsele returnate vor fi însoţite obligatoriu de factura în original pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia. Vă rugăm să vă asiguraţi că produsele returnate vor fi expediate în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.Produsul returnat trebuie să fie în starea în care a fost primit, fără a fi deteriorat sau purtat, însoţit de etichetele originale Jolie Boutique , pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia. Înlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, însă cu aceeaşi valoare de achiziţie sau mai mare(clientul achitând diferenţa de preţ). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de maxim 14 zile de la denunţarea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiaşi serviciu de transport utilizat pentru recepţionarea produselor.
Ne rezervăm dreptul de a refuza coletele ce nu îndeplinesc condiţiile mai sus menţionate.