1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

GRIGORE V. IOANA, in calitate de  proprietar si administrator al magazinului online www.jolie-boutique.ro , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client sau vizitator care acceseaza site-ul in scopul achizitionarii produselor prezentate. Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, GRIGORE V. IOANA  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.  Website-ul www.jolie-boutique.ro şi PFA Grigore V. Ioana se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului, ofertele şi politica firmei. www.jolie-boutique.ro şi PFA Grigore V. Ioana nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.jolie-boutique.ro au urmatoarele drepturi,:

 • Dreptul la informare (art.12)
 • Dreptul la acces la date (art.13)
 • Dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 • Dreptul la intervenţie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă şi în mod gratuit, urmatoarele:
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale.
  • transformarea datelor personale nelegale în date anonime.
  • notificarea terţilor cu privire la operaţiunile prevăzute la lit. a) şi b).
 • Dreptul la opoziţie (art.15)
 • Dreptul de a se opune, în mod gratuit şi printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări.
 • Dreptul de a se adresa justiţiei (art.18)
 • Dreptul de a se adresa justiţiei pentru apararea drepturilor garantate de lege şi care au fost încălcate.
 • Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de GRIGORE V. IOANA   in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.jolie-boutique.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ştearsă din baza de date a www.jolie-boutique.ro. Pentru a şterge informaţiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns să ne contactaţi şi să cereţi acest lucru în scris pe e-mail la contact@jolie-boutique.ro, in contul meu la sectiunea Ticket suport https://www.jolie-boutique.ro/contul-meu/suport-ticket/ sau in meniul Contact https://www.jolie-boutique.ro/contact

 1. Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de a livra produsele comandate din cadrul magazinului online si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate, dupa caz, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra.
GRIGORE V. IOANA  nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice).

 1. Securitatea datelor colectate si procesate

GRIGORE V. IOANA utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Inregistrarea si autentificarea pe www.jolie-boutique.ro implica ID si parola.

 1. Feedback

Utilizatorii www.jolie-boutique.ro pot posta comentarii,  pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.