Distribuie:

        

       Cu siguranta, mai mult decat orice alta piesa vestimentara, rochia neagra sau little black dress  este, asa cum ar spune orice femeie, un must have, o solutie, o alegere care te va ajuta in orice situatie. Cea care a facut-o celebra a fost Coco Chanel. In 1926 editia americana Vogue a publicat un desen Chanel unde era reprezentata rochia neagra realizata din crêpe de China cu maneci lungi, asociata cu un colier de perle albe.  

Rochia Neagra. Little Black Dress.       Din acel moment, rochia neagra, avea sa devina o uniforma. Chiar si dupa Marea Depresiune, indiferent de situatia financiara, femeile adorau designul rochiilor negre. Chiar si vedete ca Edith Piaf, au transformat rochia neagra intr-o marca proprie. De asemenea, ne aducem bine aminte de faimoasa imagine a actritei Audrey Hepburn din Breakfast at Tiffany’s unde apare intr-o rochie si manusi negre. Aceasta creatie Givenchy a fost licitata in 2006 ajungand la pretul de aproape un million de dolari. 

      In prezent,  rochia neagra este prezenta in colectiile actuale accesorizata sau in combinatii cu alte piese vestimentare, simpla sau cu aplicatii, scurta sau lunga, fiind in continuare piesa de rezistenta in garderoba oricarei femei.   

Despre autor

Postări similare

Lăsaţi un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.